12/2003 - ČASOPIS W.I.T.C.H.


2. část - Buď navždy
Čarodějky bojují s Cedrikem. Ten zároveň hlídá korunu a Hay Lin ji nečekaně objeví.
Mezitím Elyon bojuje s Fobosem. Fobos ji silami nemůže porazit. Začnou rozmlouvat a Fobos ji ve chvilce nepozornosti udeří kamenem do hlavy. Hay Lin vzala Cedrikovi korunu a ten se ji snaží získat zpátky. Bez ní Fobos nemůže Elyon nijak ublížit. Taranee se mezitím snaží telepaticky spojit s Elyon, aby zjistila, co se děje. Elyon je spoutána, ale nic jí není. Cedrik je mnohem silnější a Čarodějky přemýšlejí, jak ho oslabit. Pak ale Will dostane nápad. Řekne Cedrikovi, že mu korunu vrátí. V průběhu hovoru na Cedrika zaútočí a než se vzpamatuje nasadí mu korunu na hlavu. Ta mu odejme všechnu sílu a Cedrikovi se vrátí původní podoba. Je poražen. Čarodějky pomocí svých sil osvobodí korunu z Fobosova kouzla. Pak se přesunou zpět za Fobosem a Elyon a nasadí Elyon korunu na hlavu. Ta získává nekonečnou moc, osvobodí se a její světlo ozáří celou oblohu. Obyvatelé Meridianu vědí, že jsou osvobozeni a vydají se k paláci. Elyon spoutá Fobose a předstoupí před svůj lid. Zruší všechna Fobosova zlá kouzla a osvobodí všechny zakleté obyvatele Meridianu. Čarodějky i s vězni jsou přesunuti do Kondrakaru. Mise je ukončena a vězni uzamčeni. Věštec zruší velkou síť, již není zapotřebí. Dívky se vracejí do Heatherfieldu. Co ale bude dál, když je jejich poslání u konce?

DÁREK:

Zápisník W.I.T.C.H. se zrcátkem


PŘEČTI SI KOMIKS:
Kliknutím na libovolný obrázek se ti náhled zvětší



















2 komentáře:

  1. Musim říct, že se ti blog mega povedl. Abych pravdu řekl, moc jsem nevěřil, že blog na blogspotu bude mít pěkný design, jako na blog.cz. Nakonec mi ten vzhled přijde ještě hezčí, než na blogu.cz. :D Jinak ti chci poděkovat, že ses rozhodla se přestěhovat na blogspot. Popravdě jsem se bál, že se rozhodneš s tím skoncovat. Naštěstí se tak nestalo a jsem mega rád. Přeji ti hodně štěstí jak s blogem zde, tak zároveň ve tvém osobním životě. Budu se těšit na novinky, co se týče witch atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, nezahodím 10 let práce a něco, co jsem budovala tak dlouho jenom kvůli tomu, že platforma blog.cz se nedokáže udržet a končí. Je to dost práce a ještě stále nejsem u konce, ale snažím se. Všechny články asi nezachráním, ale aspoň ty nejdůležitější. Co se týče vzhledu blogu, ještě není zdaleka u konce a vše je v plném procesu. Bohužel teď mám plnou hlavu záchrany článků a na hraní si s designem a vzhledu blogu nemám vůbec čas, ale vše bude.

      Vymazat