2/2004 - ČASOPIS W.I.T.C.H.

2. část - Vím, kdo jsi
Petr L. Cook jde zrovna na basket. Žije jen pro školu, kamarády a sport. Vede docela normální život, tedy až do dnešního odpoledne. Potkává nějakého holohlavého chlápka, který ho na ulici zastaví a žádá, aby mu pomohl roztlačit auto. Když ale Petr přichází na dvorek, žádné auto tam není. Petr i s neznámým chlapíkem mizí neznámo kam a zbyde po nich jen basketbalový míč.
Mezitím u Taranee se Irma snaží proměnit do své původní podoby. Nejde to, ale ostatní ji pobízejí, že se musí víc snažit. Nejprve ji narostou křídla, promění se jen způlky. Nakonec se jí to však podaří. Will, Irma, Hay Lin a Taranee jsou rády, že už je Irma zase normální. Jakto že to ale dalo takové práce? Pak Taranee vypráví ostatním o záhadných vzkazech. Taranee má strach. Ostatní začnou být také nervózní, třeba je někdo sleduje právě teď. Najednou zazvoní telefon. Všechny se na něj vyděšeně dívají. Taranee ho zvedne a ozve se neznámý hlas: "Ahoj, Taranee, ty mě neznáš ale já vím, kdo jsi!" Pak jí poví, že má jejího bratra a že se musí sejít. Ale nesmí být proměněná a musí přijít bez ostatních.
Za půl hodiny všechny dorazí k obchodnímu centru, kde se má Taranee sejít s neznámým. Will, Irma a Hay Lin zůstávají venku, aby je neviděl a Taranee jde dovnitř sama. Zůstávají ale v telepatickém spojení, aby mohly zasáhnout. Pak se Taranee setkává s neznámým plešatým mužem. Snaží se spojit s Will, ale její telepatické síly zmizely! Taranee si s mužem povídá. Ptá se ho, co je zač. Muž odpoví, že je lovec čarodějek. Čtyři už našel, ale poslední stále zbývá. Taranee se ptá, proč je chce zničit. V tom se muž promění do své pravé podoby. Je to lovac Frost a chce se pomstít. Chce aby ho Taranee zavedla ke Cornelii a pak pustí jejího bratra. V tom se Taranee podaří telepaticky kontaktovat ostatní: "musíme pomoct Cornelii". Najednou je zahlédnou jak odcházejí pryč. Hay Lin se zneviditelní a chce je pronásledovat. Málem jí ale přejede auto, Will ji naštěstí zachrání. Pak se Hay Lin snaží zviditelnit, ale nejde jí to. Co se děje s jejich silami? Musí ale najít Taranee. A jedinou stopou je Cornelia. Vydají se tedy k ní.
Doma u Cornelie si Lilian hraje s Napoleonem u Cornelie v pokoji. Cornelia je od sebe vyhání. Pak přichází její matka a oznamuje jí, že je tu Will a Irma. Cornelia jí řekne, ať jim řekne, že není doma, že je nechce vidět. Will tedy zanechá vzkaz, aby jí Cornelia zavolala až se vrátí. Pak se vrátí k plánu najít Taranee. Nemusí ale chodit daleko. Taranee jde i s Frostem ke Cornelii. Zazvoní a Cornelia nakonec jde dolů. Ostatní vše zpovzdálí sledují. Cornelia vynadá Taranee, ať ji už neotravují a odejde. Frost je spokojen. Už ví, kde Cornelii najde. Pak odvádí Taranee za jejím bratrem. Ostatní je ale sledují a vtrhnou tam. Promění se i Taranee a bojijí s Frostem. Boj však trvá déle než čekaly, jejich síly jsou slabší, než kdy dřív. Nakonec ale Frosta přemůžou a dopraví ho do Kondrakaru. Tam se také ptají, co je s jejich silami. Yan Lin jim odpoví, že za to mohou jen ony, už nejsou jednotné, jedna z nich sil zneužila a všechny společně opustily Cornelii. Vše tedy záleží jen na nich. Když se vrátí do Hetherfieldu, Will jim řekne o tom, že se má stěhovat. Ani jedna z nich neví, co s nimi bude dál.


DÁREK:

Korálky a ozdoby do vlasů z kufříku Taranee

PŘEČTI SI KOMIKS:
Kliknutím na libovolný obrázek se ti náhled zvětší






















Žádné komentáře:

Okomentovat