8/2002 - ČASOPIS W.I.T.C.H.

2. část - Síla ohně!
V Meridianu uvězněná Taranee spolu s Elyon pozorují žívot svých kamarádek v Heatherfieldu. Neví, že jsou to jen astrální kapky, a že skutečné Čarodějky jí jdou na pomoc! Je přesvědčená, že na ni už dávno zapomněly...
Nejméně podařená astrální kapka Will má potíže. Ztratila návod, kde měla napsáno, co má dělat a co ne. Napřed políbila Matta a potom mu před celou školou dala facku. Chudák kluk vůbec nechápe, co se děje!
Strážkyně konečně dorazily k místu, kde je uvězněná Taranee. Padly však do pasti Cedrika a Elyon. Uzavřené v průhledných bublinách se nemohou spojit s kamarádkou. Tu poprvé potkají Šeptáky - zlé bytosti z doprovodu Fobose, knížete temnoty. Když Taranee spatří kamarádky, pomocí ohně se osvobodí a bojuje se silami temnoty. Cedrik a Elyon musí nakonec ustoupit. Vítězná děvčata se vracejí do Heatherfieldu a spojují se se svými dvojnicemi. Maléry nenadělala jen astrální kapka Will. Ukáže se, že dvojnice Irmy si domluvila rande s Martinem. Půjde Irma na to romantické rande? A jak bude pokračovat přátelství Matta a Will?

DÁREK
Talisman Will

PŘEČTI SI KOMIKS:

Kliknutím na libovolný obrázek se ti náhled zvětší


















Žádné komentáře:

Okomentovat