SRAZ BLOGEREK W.I.T.C.H. - 31.8.2019

1. září 2019 v 13:35 | Will
Dne 31.8.2019 proběhl náš již už několikátý sraz blogerek W.I.T.C.H. I když sraz byl pouze na jeden jediný den, byl ale v něčem úplně jiný a netradiční. Pro některé z nás velmi příjemné zpestření a některým z nás to přineslo spíše trošku více té stydlivosti. To ale vůbec nevadí. Tento sraz byl vyjímečný, protože každá z nás si mohla s sebou vzít svého přítele. Naši kluci se vůbec neznali, kromě kluků od Olči a Áďi. Verčinýho kluka Peťu známe všechny moc dobře už od roku 2016, kdy se poprvé objevil na našem srazu. Ovšem ale ostatní kluky Peťa neznal, tak byl trošku stydlivější. Celkem nás bylo na srazu 10. Nás 5 jako parta W.I.T.C.H. + od každé přítel.
Sraz se konal tradičně zase v Brně. Všechny jsme se s úsměvem a vřelým objetím přivítaly a následovně se seznámily s našima klukama. Všichni jsme se najedli a pokračovali do Veselé čajovny, která je hned kousek od Vaňkovky. Všichni jsme se obávali, abychom tam našli nějaké vhodné místo, kam bychom se všichni vlezli. Bylo nás opravdu hodně (10) a najít posezení pro 10 lidí není vůbec žádná hračka. Nakonec jsme objevili celkem příjemné a velké místo přesně pro 10 lidí. Byla jsem opravdu ráda, že to takhle hezky vyšlo. Jakmile jsme se usadili objednali jsme si vodárku s příchutí fresh grep, vinné střiky, nějaké drinky, někdo si dal čaj, pivo, popřípadě nějaké jídlo.
Celou dobu jsme byli všichni hezky usazení, pili, kouřili dýmku a povídali jsme si. Kluci se samozřejmě styděli, takže konverzace mezi nimi nebyla nic extra, ale jakmile přišlo více alkoholu, situace se začala zlepšovat. I když jsme se bály, že to vůbec nedopadne dobře, obavy byly zybtečné. Nakonec to dopadlo pro naše představy velmi dobře. Kluci pak nakonec taky se alespoň trochu rozpovídali.
Seděli jsme tam několik hodin. Potom jsme se museli všichni postupně rozloučit, protože následovně začaly jezdit holkám s klukama spoje domů. První odjela Verča s Peťem, jako druzí Andrejka se svým klukem, potom Olča a Áďa se svými kluky a nakonec já se svým přítelem, protože to máme od Brna jen 40 minut.
Tento sraz byl sice krátky, ale rozhodně to nebyl poslední. Plánujeme do konce roku další sraz, ale na víc dní a bez kluků raději.


Žádné komentáře:

Okomentovat